Povestea noastră culinară

Despre noi

O poveste scrisă împreună

Suntem aici din dorința de a vă oferi cele mai savuroase preparate ale noastre, într-un mediu cald și primitor creat împreună, locul în care împărtășim momente unice și în care cu siguranță, cu timpul, vom deveni “familia Yucca”. Ne dorim să dezvoltăm o relație specială cu voi, cei care ne călcați pragul, dar și cu toți colaboratorii noștri, cei care ne vor livra întodeauna produsele proaspete și de calitate, colaboratori de care avem nevoie pentru a crea arta din fiecare farfurie.

Bazându-ne pe o bună comunicare cu toate persoanele care intră în contact cu noi, suntem deschiși la feedback-urile primite, de pe urma cărora dorim să ne bucurăm împreună de succes sau de ce nu, să încercăm să schimbăm aspectele de care ați putea fi nemulțumiți!

Așadar, vă așteptăm cu sugestii, reclamații, dar mai ales cu împărtășirea momentelor minunate petrecute la noi “acasă”.

0 +

Ani Experiență

0 +

Chefi Experți

Specialități

Povestea noastră

Prospețimea gustului

Povestea noastră este conturată de savoarea ingredientelor. Gustul mâncărurilor diverse se remarcă în fiecare farfurie. Acceptăm provocarea de a controla diversitatea culinară, de-ai asigura calitate, ca fiecare oaspete să se bucure de gustul original și savuros al preparatului dorit.

Yucca oferă produse și servicii care înainte de toate satisfac cerințele noastre de calitate, colaborând cu furnizori respectabili pentru a vă oferi cele mai gustoase preparate.

Scopul nostru este să ne dezvoltăm, creând o frumoasă comunitate, simțindu-ne ca într-o familie. Cei dragi să ne fie alături și oaspeții să ne devină în timp prieteni.

Un nou capitol

Pentru că momentele speciale sunt în jurul mesei

Prin preparatele diverse ce întocmesc meniul, dovedim că indiferent de gama extinsă, calitatea este întotdeauna de apreciat. Ne dorim ca oaspeții noștri să ne ofere un feedback constant cu privire la ceea ce aleg să servească și atmosferă. Astfel, lăsăm faptele să vorbească pentru noi. Calitatea pe care YUCCA și-o impune să fie confirmată de toți aceia ce ne calcă pragul.

Povestea pe care alegem să o scriem, cu arome și gusturi din lumea gastronomiei, este despre noi, dar mai ales despre toți aceia ce aleg să petreacă momente speciale, fie cu familia, prietenii sau colegii la masa YUCCA.

Rezervare

Rezervă o masă

Și lasă-ți simțurile culinare să te conducă la Yucca de fiecare dată când poftești ceva.