Termeni și condiții

Înainte de a utiliza sau obține orice produse, informații, servicii prin intermediul acestui website, vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile.

1.Definiții și termeni

Următorii termeni folosiți vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, înțelesurile specificate mai jos:

Yucca: este denumirea comercială (brand-ul) a firmei ALEFBETAV SRL , persoană juridică cu sediul în Bucuresti, Strada Lalosu, Nr. 52, Sector 4, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J40/3286/2019, având Codul Unic de Înregistrare RO40774140. 

Site/site-ul: reprezintă magazinul online aparținând ALEFBETAV SRL , găzduit la adresa www.yuccarestaurant.ro, dar și subdomeniile acestuia, prin intermediul căruia utilizatorul are acces la informații privind serviciile și produsele oferite de ALEFBETAV SRL.

Utilizator: reprezintă persoana care accesează site-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat termenii și condițiile prezentului site, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

Vânzător: persoana juridică ALEFBETAV SRL.

Cumpărător/client: poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridica care efectuează o comanda prin intermediul site-ului.

Utilizare abuzivă: reprezintă utilizarea site-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii  ALEFBETAV SRL.

Newsletter: mijlocul de informare periodică, exclusiv în format electronic, asupra produselor și serviciilor și/sau promoțiilor desfășurate de Yucca  într-o anumita perioadă de timp.

  1. Conținutul site-ului

Informațiile publicate pe site sunt informații de interes general, produsele comercializate de Yucca, ale partenerilor săi cât și alte informații considerate ca fiind de interes pentru utilizatori.

  1. Utilizarea site-ului

Utilizatorul se obligă să acceseze și să utilizeze site-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă. Vă atenționăm asupra faptului că procesul de achiziție conduce la încheierea unui veritabil contract de vânzare, motiv pentru care opțiunea dumneavoastră de a cumpăra nu creează obligații doar în sarcina vânzătorului, cât și a cumpărătorului.

  1. Limitarea răspunderii societății

Societatea nu este și nu poate fi făcută responsabilă pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe site, care nu se datorează culpei sale.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

Preturile produselor de pe acest site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe site sunt valabile în perioada de timp menționată și în limita stocului disponibil.

Societatea își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site.

  1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru detalii accesați pagina Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

  1. Newsletter

Orice vizitator al site-ului se poate abona la newsletter-ele Yucca. De asemenea, utilizatorul are posibilitatea sa se aboneze la newsletter-ele Yucca in momentul cand completeaza un formular de contact prezent in website.

Clientul, utilizatorul sau vizitatorul abonat la newsletter poate renunța oricând la primirea acestuia printr-un clic pe linkul de dezabonare prezent in toate newsletter-ele Yucca. Renunțarea clientului, utilizatorului sau vizitatorului la primirea newsletter-celor nu implica si renunțarea la acceptul dat pentru termeni si condiții.

  1. Politica de utilizare cookie-uri

Pentru detalii accesați pagina Politica de Utilizare Cookie-uri.

Societatea nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea termenilor și condițiilor.